05:20 Dünya kupasının şampiyonu şimdiden belli 05:20 Adıyaman'da zabıta denetimleri sürüyor 05:20 Şehit yakınlarına madalya verildi 05:20 Esenler’de spora hücum var! 05:20 Konya Beyşehir arası 3 TL 05:20 Memur için yarın kritik gün! 05:20 Mahalle arasında BDP yürüyüşü 05:20 Doğru bikiniyi seçin, fazlalıklar görünmesin 05:20 Selzede çiftçilerin borçlarına 1 yıl erteleme 05:20 Fatih Ceylan Karabükspor'da 05:20 Euro'yu bozdurmak doğru mu?  05:20 Denizlispor'da kongre hazırlıkları sürüyor
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mersin'den Elazığ'a bir kamyon gıda

Mersin'den Elazığ'a bir kamyon gıda

06 Nisan 2009, Pazartesi 20:58:33
Mersin'deki hal esnafı, depremzedelerin yaralarını sarmak için Elazığ'a 1 TIR dolusu gıda maddesi gönderecek

Sponsor Bağlantılar

Mersin'deki hal esnafı, depremzedelerin yaralarını sarmak için Elazığ'a 1 TIR dolusu gıda maddesi gönderecek.

TIR'a yüklenen sebze, meyve ve kuru gıda maddeleri, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Arama Kurtarma Timi ile deprem bölgesine gönderilecek.
Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin öldüğü, çok sayıda da yaralının bulunduğu deprem sonrası Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçerek hal esnafları ile gıda yardımı kampanyası başlattı. Hal esnaflarından toplanan meyve, sebze ve kuru gıda maddeleri Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği önünde toplanarak TIR'a yüklendi. Yükleme sırasında Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Şimşek ile Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Refik Canatan ile dernek üyeleri de hazır bulundu.
Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Refik Canatan, Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası yüreklerinin parçalandığını belirtti.
Gelecekte depremle karşılaşmamanın en büyük temennileri olduğunu ifade eden Canatan, deprem gibi afetlerde ellerinden gelen yardımdan kaçınmayacaklarını kaydetti.
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı depremzedelere yardım kampanyasına hal esnafları olarak destek verdiklerini ifade eden Canatan şöyle devam etti: "Yardım yapılacağını duyan esnaflarımızın hepsi seferber oldu. Daha fazla yardım toplayabilirdik ama gönderecek araç imkanımız şimdilik bu kadar ilerde daha fazla göndereceğiz."




Bu Konuda Soru Sormak İçin Tıklayınız
>> Facebook Grubumuza Katılın İlk Sizin Haberiniz Olsun
Bu haber toplam 29 defa okunmustur


Haber Etiketleri: Haberin Tagları



         
YORUMLAR
Toplam (0) adet yorum eklenmistir.